Dom > o nama

LONGJIANG KRUG INTERNATIONAL LIMITED, osnovan 1998, je specijalizirana u dizajniranju i proizvodnji jednog jednostran, okrenemo, Višeslojne tiskane sklopove. LongJiang nastoji donijeti napredne opreme i tehnologija tehničku, znam kako usavršiti naše cijelo upravljanje sustava, uključujući marketing, dizajn i kvaliteta osigurala, usluga. Nakon više od 10 godina truda, danas Posjedujemo proizvodnom površinom od 4000 kvadratnih metara, sa više od 300 zaposlenih, Mjesečni izlazni 15.000 kvadratnih metara.

Uvijek smo stavili ljudi na prvom mjestu, LongJiang zapošljava odlične ljude da se formira profesionalni menadžment tima, i držimo na poboljšanju kvalitete i tehnologije. Napredne opreme i procesa, moderne čiste sobe i građevina poboljšati proizvod.

Držite poštenje, odgovornost, pobjeda ove vrijednosti, LongJiang su stalno u potrazi za inovacije na tržištu, tehničke inovacije i management inovacija. Nastojimo naše najbolje surađivati s našim kupca, dobavljača i kako bi se poboljšala naše radove, osigurati najveću proizvoda i usluga zadovoljiti kupce. Naši proizvodi pokrivaju razni u ductrial aplikacija uključujući telekomunikacije, Primjena računala, industrijske kontrole, high-end potrošač elektronski onics, automobilsku uporabu itd. Većina naših proizvoda se Izvozi u Hong Kong, Tajvan, Amerike i Europe.