Dom > Izložba > Sadržaj
Sum svih delova: troškovi kvaliteta.
Oct 13, 2018
Tokom desetljeća, bez obzira na industriju ili sektor, tržište je uspelo na konkurenciji. Ipak, oni su se, takođe, oslanjali na neku sličnost jedinstva u okviru svojih konkurenata. Industrije se oslanjaju na sposobnost svojih članova pojedinačnih članica da rade zajedno na većem dobru.

Industrija PCB-a se ne razlikuje.
Prvo i najvažnije, želja za najvećim kvalitetom delova proizvedenih u Sjedinjenim Državama je nešto na čemu bi svi trebali biti posvećeni. Ovde u PNC-u volimo da kažemo: "Radije bismo objasnili troškove kvaliteta nego što se moramo izviniti zbog nedostatka." Prednosti korišćenja i kupovine PCB-a u Sjedinjenim Državama, za razliku od Azije, daleko nadmašuju negacije i inverzne vrijednosti. Pored očiglednih razloga kao što je promocija domaće ekonomije umjesto stranog i zadržavanje poslova na državnom nivou, najvažniji faktor je kvalitet. Današnji kupac - razumljivo je tako prisiljen da razmišlja iz jeftinije perspektive i nije bio u stanju da razmišlja o dugovječnosti. Istog kupca se kasnije mora kupiti češće zbog činjenice da je cjelina manje od sume njegovih stranih dijelova.

Neki možda misle da je to bolje za nas, stvarne proizvođače ploča, zbog čestog preokreta. Međutim, žrtvovanjem kvaliteta pružene robe dolazi žrtvovanje ugleda poslovanja - i produžetak, pružanje pomenute robe u industriji. Još jedan ključni aspekt odrađenih u Američkoj ploči je usluga koju pruža firma za dizajniranje, izradu i / ili montažu. Naravno, kada kupujete iz Azije, cena je izuzetno konkurentna; Međutim, šanse su da se bavite brokerom čija je jedina briga njihov procenat. Za brokere, brzina, kvalitet i dugovječnost uzimaju u obzir proviziju i ličnu dobit. U nesrećnom slučaju da vaša naredba kasni ili da se izvrše revizije, oni su daleko nestali.

Možda je najvažniji pad azijskih ploča njihova proizvodna praksa. Najmanji minimumi su ključni za uspjeh u cjenovnom nivou koji čini proizvođače SAD-a u nepovoljnom položaju. Na primjer: IPC Standard navodi 1,97 Au preko 118 Ni, ali se često vidi da su u inostranim pločama daleko ispod standardnih količina Au i Ni. Može izgledati dobro, ali to će sigurno imati utjecaj na lemilicu. Ali kako svi možemo da radimo svoj deo?

Kao kuća na krovu, svi možemo da se fokusiramo na edukaciju naših kupaca u vezi sa čime je vredno dodatnih dolara da posao završe na državnom nivou. Većina potrošača PCB-a već ima malo saznanja o proizvodu koji traže i znaće neke od prednosti i slabosti.

Članak original link: http://pcb.iconnect007.com/index.php/article/96287/the-sum-of-all-parts-the-cost-of-quality/96290/?skin=pcb