Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako suditi jednu stranu i Višeslojni pansion
Jun 23, 2017

1, jedan strani odbora je najosnovnije PCB, dijelovi Koncentriran u jednu stranu, žica je koncentrirana na drugoj strani. Jer žice se pojaviti samo na jednoj strani, nazivamo ovakve PCB zvao jedan strani odbora. Jer postoji mnogo stroga ograničenja na dizajn jednostrano odbora (jer ima samo jednu stranu, ožičenje može prijeći i mora biti u blizini put), samo za rani sklop koristi odbora jedan strani odbora shemi za ispis zaslona Ispis), koja se ispisuje na bakrene površine otpor, nakon jetkanja i onda otporu tiskana Marka na otpor, i konačno bušiti način završiti dijelove voditi rupu i oblik.

2, obostrano odbor je tiskane ploče tiskane ploče Kunshan štampanih pločica, izgrađen i sklopove, posebne sklopove, posebne sklopove, tvornica pločica, pločica tvornice, mekani sklopove, mekani odbora, fleksibilne sklopove, fleksibilna sklopove, na bazi aluminija sklopove, zatvarači, sklopove, sklopove, PCB ploču, aluminijskih ploča, visoke frekvencije odbora, PCB

Ali upotreba dvije strane žice, mora biti između dvije strane imaju odgovarajući sklop veza Caixing. "Most" između takve sklopove se zove putem. Vodič rupu na PCB, ispunjen ili obložen metalnih rupa, mogu biti povezani s dvije strane žice. Jer paneli obostrano su dvaput velike kao jedan strani odbora ploče i jer kablova može biti raspoređen (može biti preusmjeren na drugu stranu), to je više prikladan za korištenje u složeniji od jedinstvenog odbora strani kruga.

Strogo govoreći, dvostruki ploča je vrlo važan odbor na PCB ploču, premeštanja je super, vidjeti odbora PCB odbor nije dvostruki ploča je također vrlo jednostavan, vjerujem da prijatelji na razumijevanje jedan strani odbora je potpuno shvatiti dvostruko ploča je na proširenje jedan strani odbora, što znači jednostrano linija nije dovoljno otići na stražnjoj strani, postoje važne karakteristike obostrano ploče su vias. Jednostavno reći da je obostrano linija, obje strane linije ima liniju! Sažetak je: obostrano odbor je obostrano odbora! Neki prijatelji će vas pitati kao što su odbor obostrano liniju, ali samo jedna strana elektronički dijelovi, odbor na kraju je dvostruki ploča ili jednu stranu odbora? Odgovor je očigledan, ovaj odbor je dvostruki ploča, ali na ploči dvostruko tanjur pun samo dijelove.

3, višeslojni odbora je izrezati iz drveta Sekcija na furnir ili izrezati po drvenim kvadratnih izrezati na tanke drva, i onda ljepila zajedno napravili od tri ili više slojeva ploča kao materijala, obično s ak razini furnira i faza vlakna susjedne ljuskice su međusobno okomite.

Višeslojni odbora, također poznat kao šperploča, su jedan od najčešće korištenih materijala za namještaj. Tipično, krunu ploče iverice i unutrašnje daske su simetrično na obje strane centra ili tanjur jezgre. Obično koristi šperploča, palete i tako dalje. Šperploče mogu povećati iskoristivost drveta i je glavni način za spremanje drva.

Ovaj odgovor je preporučio kategoriju zdravog života