Dom > Vijesti > Sadržaj
IPC slavi petogodišnji dan proizvodnje
Aug 03, 2018

IPC je ponosan na proslavu današnjeg 5. godišnjeg proizvodnog dana, zajedno sa grupom sponzora i koproducenta u industriji. Na ovaj dan proizvođači širom zemlje pridružuju se jedinstvenim naporima da istaknu aktuelne inovacije u elektronskoj industriji i inspiriraju sledeću generaciju profesionalnih proizvođača.

"Svake godine, Dan proizvodnje predstavlja primjere značajnih doprinosa koje naša industrija čini širom zemlje", rekao je predsednik i izvršni direktor IPC-a John Mitchell. "IPC i njene članice članice su svedoče o koracima koje je naša industrija ostvarila ove godine i očekuje nastavak rasta u godinama koje dolaze".

U sklopu Dana proizvodnje 2016. godine, IPC članska kompanija Arc-Tronics Inc. je domaćin posjete lokaciji za lidera zajednice u njihovom objektu u Elk Grove Village, Illinois. Učesnici će obuhvatiti: Trupe Elk Grove Village Jim Petri, Sam Lissner i Pat Feicher, zajedno sa Danom McManusom, predstavnikom Distrikta Tammy Duckworth (D-IL).

"Zadovoljstvo nam je što ćemo ove lidere zajednice ugostiti u proslavi Dana proizvodnje 2016", rekao je predsednik Arc-Tronics Michael Goeringer. "Dan proizvodnje donosi nam mogućnost da podignemo svest o ovoj sjajnoj industriji koja se pokazala integralnim dijelom ekonomije u Ilinoisu i šire".

Kompanija Bay Area Circuits, Inc, članica kompanije IPC koja se nalazi u Kaliforniji, već treću godinu zaredom organizuje događaj Dan proizvodnje. Učesnici, uključujući 30 inženjera iz koledža Ohlone College, obići će objekat i pažljivo pogledati neke od najnovijih nadogradnji i inovacija mašine na terenu.

"Dan proizvodnje je bio sjajna prilika da ne samo da predstavimo našu Silicijumsku valju operaciju, već nam omogućavaju da se povežemo sa studentima inženjerstva i predstavimo im proizvodnju visoke tehnologije kao potencijalnu karijeru", rekao je Brian Paper, glavni operativni direktor, u krugovima zonskog područja. "Naša sposobnost da budemo uspešni na dugi rok zavisi od naše sposobnosti da privučemo kvalifikovanu radnu snagu, a ovaj događaj nam pomaže da to postignemo."

O IPC-u

IPC je globalna industrijska asocijacija sa sedištem u Bannockburn, Illinois, posvećena konkurentnoj izvrsnosti i finansijskom uspjehu svojih 3.700 članova kompanija koje predstavljaju sve aspekte elektronske industrije, uključujući dizajn, štampu ploča, elektroniku i testiranje.

Kao član organizacija i vodeći izvor industrijskih standarda, obuke, istraživanja tržišta i zagovaranja javnih politika, IPC podržava programe za zadovoljavanje potreba od oko 2 triliona dolara globalne elektroničke industrije. IPC održava dodatne kancelarije u Taosu, NM;

Vašington , DC; Atlanta, Ga .;

Brisel, Belgija; Stokholm, Švedska; Moskva, Rusija; Bangalore i Nju Delhi, Indija; Bangkok, Thailand; i Qingdao, Šangaj, Šenžen, Čengdu, Suzhou i Peking, Kina.