Dom > Vijesti > Sadržaj
Sjevernoamerički PCB poslovni slabi ali knjigu Bill omjer ostaje pozitivan
Jul 08, 2017

BANNOCKBURN, Ill., Sjedinjene američke DRŽAVE, 29. lipnja 2017. — IPC-udruženje povezuje elektroničke industrijenajavio je danas svibnja 2017 nalaza iz svoje mjesečne odbora Sjevernoamerički Tiskanih Pločica (PCB) statističkih programa. PCB prodaje i narudžbe su oboje dolje u odnosu na prošlu godinu. Slabiji narudžbe izazvao PCB omjer knjigu zakona da se povuče ali ostao pozitivan na 1,05.

Ukupno North American PCB pošiljke u svibnja 2017 su pad od 3,1 posto u odnosu na isti mjesec prošle godine. Ove godine do danas, pošiljke su 4,3 posto ispod na isto razdoblje prošle godine. Smanjen u odnosu na prethodni mjesec, Travanj pošiljke 26,7 posto.

PCB rezervacije u svibnju smanjena 7,3 posto na godišnjem, guraju godine do datuma naloga rast u negativan teritorij na 1,3 posto ispod na isto razdoblje prošle godine. Rezervacije u Maju smo 33,6 posto u odnosu na prethodni mjesec.

"Rujan je sporo mjesec dana za North American PCB industrije kao i izlazne i zapovijedi su bile ispod prošlogodišnje razine," rekao je Sharon Starr, IPC je direktor istraživanja tržišta. "Iako slabe narudžbe srušen knjigu zakona omjer iz travnja 20 mjesec vrh, dobra vijest je da omjer ostane iznad pariteta (1,00) za četvrti Uzastopni mjesec, što je pozitivan pokazatelj za jačanje prodaje u drugoj polovici godine" Ona je dodala.

Dostupni detaljni podaci

Sljedećem izdanju IPC je Sjevernoamerički PCB tržišni izvještaj, koji sadrži detaljne svibanj podatke iz člana IPC PCB statistički Program, bit će dostupan sljedeći tjedan. Mjesečni izvještaj predstavlja detaljne zaključke o kruti PCB i fleksibilna krug prodaje i narudžbe, uključujući odvojene krute i flex knjigu zakona omjerima, trend rasta tvrtke redovi veličina, potražnja za prototipove i druge pravovremene podatke. Ovo izvješće nije dostupna besplatno za trenutni Sudionici u IPC je PCB statistički Program i putem pretplate drugima. Više informacija o ovom izvješću možete pronaći uwww.IPC.org/Market-Research-reports.

Tumačenje podataka

Knjiga-Bil omjeri izračunava se dijeljenjem vrijednosti naloga rezervirano tijekom protekla tri mjeseca vrijednosti prodaje naplate u istom razdoblju iz tvrtki u IPC je istraživanje uzorka. Omjerom od više od 1,00 sugerira da je trenutna potražnja ispred opskrbe, što je pozitivan pokazatelj za rast prodaje u idućih tri do šest mjeseci. Omjer od manje od 1,00 pokazuje suprotno.

Godinu rođenja i godinu do datuma rast stope pružiti najprimjereniji pogled industrija rasta. Mesec do usporedbe vrše se s oprezom kao oni Odražavaju sezonske efekte i promjenljivost. Jer rezervacije imaju tendenciju biti nestalnija nego pošiljke, promjene u knjizi zakona omjerima od mjesec do mjesec možda nije značajan ako trend više od tri uzastopna mjeseca nije očita. Također je važno uzeti u obzir promjene u rezervacijama i pošiljke razumjeti šta vozi promjene u knjizi zakona omjer.

IPC je Mjesečni PCB industrija statistike temelje se na podacima reprezentativnog uzorka kruti PCB i fleksibilna kruga proizvođača prodaje u sad-u i Kanadi. IPC objavljuje PCB knjigu zakona omjer na kraju svakog mjeseca. Statistika za tekući mjesec su obično dostupni u zadnjem tjednu u mjesecu.