Dom > Vijesti > Sadržaj
Sjevernoamerički PCB rast prodaje i dalje
Jun 06, 2017

Ukupni PCB Sjeverne Amerike pošiljke povećan 3,3 posto u odnosu na Rujan 2015 2016 rujna. Godine do datuma otpreme rast konačno došli do plusu 0,3 posto, nakon bore da prevladaju negativni rast prodaje cijene vidjeli ranije ove godine. U usporedbi s prethodnim mjesecom, PCB pošiljke su što je 12,1 posto.

PCB rezervacijama smanjena 2,0 posto u odnosu na Rujan 2015, smanjujući godine do datuma naloga rast za 5,2 posto. Zapovijedi su bile dolje 7,4 posto u rujnu u odnosu na prethodni mjesec.

"North American PCB industrija i dalje vidjeti skroman ali pozitivan rast prodaje, rezultat Jake bi rast u većini mjeseci od 2016. Ugovorene narudžbe u rujnu rušenje knjigu zakona omjer od 5-godišnje srednje u kolovozu umjerenija nivo,"rekao je Sharon Starr, IPC je direktor istraživanja tržišta. "Knjiga zakona omjer ostaje pozitivan za 12 mjesec zaredom," dodala je, "što je snažan pokazatelj pozitivan rast prodaje u četvrtom kvartalu ove godine i sljedeće godine."

 

Dostupni detaljni podaci

Sljedećem izdanju IPC jeSjevernoameričkom tržištu PCB izvještaj, koja sadrži detaljne rujna podatke iz člana IPC PCB statistički Program, bit će dostupno u sljedeći tjedan. Mjesečni izvještaj predstavlja detaljne zaključke o kruti PCB i fleksibilna krug prodaje i narudžbe, uključujući odvojene krute i flex knjigu zakona omjeri, vojni i medicinski tržišni rast, potražnja za prototipove i druge pravovremene podatke. Ovo izvješće nije dostupna besplatno za trenutni Sudionici u IPC je PCB statistički Program i putem pretplate drugima. Više informacija o ovom izvješću možete pronaći uwww.IPC.org/Market-Research-reports.

Tumačenje podataka

Knjiga-Bil omjeri izračunava se dijeljenjem vrijednosti naloga rezervirano tijekom protekla tri mjeseca vrijednosti prodaje naplate u istom razdoblju iz tvrtki u IPC je istraživanje uzorka. Omjerom od više od 1,00 sugerira da je trenutna potražnja ispred opskrbe, što je pozitivan pokazatelj za rast prodaje u idućih tri do šest mjeseci. Omjer od manje od 1,00 pokazuje suprotno.

Godinu rođenja i godinu do datuma rast stope pružiti najprimjereniji pogled industrija rasta. Mesec do usporedbe vrše se s oprezom kao oni Odražavaju sezonske efekte i promjenljivost. Jer rezervacije imaju tendenciju biti nestalnija nego pošiljke, promjene u knjizi zakona omjerima od mjesec do mjesec možda nije značajan ako trend više od tri uzastopna mjeseca nije očita. Također je važno uzeti u obzir promjene u rezervacijama i pošiljke razumjeti šta vozi promjene u knjizi zakona omjer.

IPC je Mjesečni PCB industrija statistike temelje se na podacima reprezentativnog uzorka kruti PCB i fleksibilna kruga proizvođača prodaje u theUSAandCanada. IPC objavljuje PCB knjigu zakona omjer na kraju svakog mjeseca. Statistika za tekući mjesec dostupnih u zadnjem tjednu u mjesecu.