Dom > Vijesti > Sadržaj
Na tehnologiji obrade višeslojne ploče
Jun 23, 2017

Višeslojni proizvođači ploča proizvoda sa odličnim performansama, ali takođe imaju visoku čvrstoću i žilavost, snažna sila za nokte je vrlo dobra, vodootporna i vlaga superiorne performanse, široko se koristi u modernoj dekoraciji i svim vrstama proizvodnje nameštaja.

Obrada višeslojne ploče, prva selekcija u materijalu koji se vrši, odabrati istu debljinu ploče blizu ploče, odstupanje je malo, pod istim pravcem širine i dužine, posebno više od 6 slojeva višeslojne ploče , Mora biti konzistentan, to jest, prema pravcu i pravcu preklapanja, preklapanje smera vuka i votka, to je da se osigura da drugi deo sile obrade dosledno proizvodi proizvod visokog kvaliteta gotovog proizvoda. U procesu pritiskanja, potrebno je obratiti pažnju na vruću kontrolu vremena je razumno osigurati da koloid u kanalu drvenog vlakna punu punu. Da bi se smola mogla bolje podesiti, mokro, kontrolisati brzinu grijanja je veoma važna, brzina grijanja je specifičnost laminirane temperature, možete kontrolisati kada temperatura poraste na visoku.

Ukratko, u procesu obrade višeslojne ploče, kontrola vremena i temperature je ključni faktor u odnosu između gotovog proizvoda, potreba da se proizvođačima višeslojnih ploča dovede veliki značaj.

Neke od višeslojnih ploča u procesu upotrebe, mogu postojati problemi sa pukotinama, a pucanje ploče nije dostupno, pa proizvođači Multilayer Board-a moraju riješiti ovaj problem.

Da bi se rešio problem proizvođača višeslojnih ploča, proizvođača višeslojnih ploča, napravili su temelj od vremena proizvodnje, pre svega do sušenja podloge, ali i dodati odgovarajuću količinu konzervansa, i osigurati njegovu apsorpciju, nakon anti-korozije liječenje. Pored toga, potreba za sekundarnim sušenjem, podloga vode uklonjena kako bi se osiguralo njegovo odgovarajuće unutrašnje naprezanje. I koristimo vreme, ali takođe obratimo pažnju na odgovarajuće održavanje, kako bi se sprečilo pojavljivanje ekspozicije i kiše, tako da se problem višeslojnog pucanja rešava, tako da je očuvanje veoma važno.

Ali takođe obratite pažnju na problem vlage, ako je višeslojna ploča vlažna, a zatim sklonjena deformaciji, ozbiljnoj ili čak gnjavi.