Dom > Vijesti > Sadržaj
Smola Film i materijala razvijena za Rastezljiv elektronika
Jul 25, 2017

Panasonic je razvio mekan, fleksibilan i rastezljiv polimernih Smola film koristeći svoj vlasnički rastezljiv smole technology.he kompanija će također pružiti transparentne elektrode materijalom i vodljiva pasta sa ovim izolacijski Film.

Ovaj izolacijski materijal za film je tvrdio da se protežu do 2,5 puta svoje izvorne Duljine i onda se vraća u svoj prvobitni oblik, lik koji je rekao da je teško naći u konvencionalnim fleksibilne materijale. Prilagođava željeno ponašanje preklop i Variranje slobodnog oblika površine, smanjenje postojećih ograničenja dizajna. Naprimjer, rečeno je da omogući izgradnja mekan i rastezljiv elektroničkih uređaja koji su prilagodljivi različitim oblicima.

Koristeći rastezljiv smole kao osnovni materijal, Panasonic je također razvio transparentne elektrode materijalom i vodljiva pasta koja ostaju vodljivi i nakon ponavljaju ciklusi protežu i vraćanja. Transparentne elektrode materijal sastoji se od tankih vodljivi sloj Karbonskih nanocijevčica formirana na osnovni materijal rastezljiv smole. Vodljive paste je proizveden kombinacijom rastezljiv Smola, koristi kao vezivo, srebrni punila.

Novorazvijeni materijala je tvrdio da budu raspoređene u rasponu Primjena od nosive uređaje senzore,

Prikazuje i roboti.