Dom > Vijesti > Sadržaj
Jednu stranu odbor za provjeru dizajna procesa
Jul 05, 2017

Jedan strani odbora mogućnosti:

Takozvani jednu stranu na ploči, odnosno na najosnovnije PCB, sve dijelove u jednu stranu, a žice su svi koncentrirani na drugoj strani. Jer žice se pojaviti samo na jednoj strani, nazivamo ovakve PCB zvao jedan strani odbora. Jer jedan strani odbora u dizajn linije tamo su mnogo stroga ograničenja (jer samo jedna strana, ožičenje može prijeći i mora biti u blizini put), tako da sada nije koristio, se obično koriste u ranim sklopove;

Jedan strani odbora shemi glavnom mrežom ispis, to jest, ispisan na bakrene površine otpor, nakon jetkanja i zatim anti-lemljenje Marka na meti, i konačno za probijanje obrade dijelova za potpunu rupu i oblik. Osim toga, mali broj raznolika proizvodnja proizvoda, korištenje fotorezist formirati uzorak fotografije.

Prema slici možemo vidjeti neke stvari, ali lik nije posve točno, tako da slike mogu se koristiti samo kao referenca, sljedeće moramo pogledati postupak dizajniranja je kako to izgleda.

1, pripremljeni dio:

Na početku PCB raspored, trebamo prvo završiti shematski plan, dobili ispravnu shemu, koja je u osnovi jedan strani odbora za provjeru dizajna. Kroz shemi možemo dobiti link na Svojstva svake tablice mreža sprava, osim toga, prema parametrima uređaja, možemo naći relevantne komponente podataka i osnivanju svih komponenti paketa. Osim toga, potreba za Strukturni dijelovi s odbora i okvir veličina i mjesto instalacije, mjesto funkcionalne izgovora.

2, dio određene operacije:

Prije svega trebate uvesti sve pakete i mrežne tablice u okviru uspostave PCB datoteke. Tijekom procesa uvoza, neke komponente greške u pakiranju može biti Predložen. Molimo Slijedite poruka o pogreški to ispraviti pogrešku.

3, fiksna struktura povezane uređaje:

Želite biti čvrst, kao što su LED, gumbi, paluba, LCD, infracrveni odašiljač i druge uređaje. Premještanje tih uređaja odgovarajuće mjesto instalacije i odabir bravu u svojstvo sprječavanja zloupotrebe.

4 opći izgled:

Opći izgled služi za određivanje lokacije različitih funkcionalnih modula, PCB dizajn, opće zadano je:

Osim uređaja koje je potrebno da se montira na površini, zakrpa uređaja su postavljeni na jednoj strani utičnu napravu, obično dno;