Dom > Vijesti > Sadržaj
Kruto tijelo drvo Višeslojni odbora, također poznat kao šperploča
May 31, 2017

[Čvrste drvene višeslojni odbora koncept]

Je čvrsto drvo višeslojne odbora, također poznat kao šperploča, breza, topola, Eukaliptus, Paulownia i drugih komada drveta izrezati na furnir, ili Lijepljenih drvenih kvadratnih izrezati na tanke drva, koristeći svjetski vodeći Bayer soja proteina ljepilo za ljepilo, tri ili više od tri slojeva tankih ploča, obično s neparnim furnira i susjedni sloj vlakana u smjeru okomita uređenje ljepilo iz serije od drveta.

Svoj Površinski sloj je odabrane kvalitetne drvo nakon sušenja, masnoće, zdravlje nakon nekoliko koraka od procesa, površine bi trebao ne imati raspada, mrtav, crvotočina, pukotine, mapa kože i drugih nedostataka, ali za mali čvor, boja može nije previše zahtjevna, jer je to u prirodna svojstva drva. U nekim mjestima višeslojne čvrsto drvo vlažnosti je obično 5% -14%.

Čvrste drvene višeslojne odbor je korištenje čiste prirodne drvene podloge i sojinog proteina ljepilo ljepilo sobe-Formaldehid dodan proces zaštite okoliša, skupo, prirodno, sobe Formaldehid izdanja obnovljivih sojinog proteina ljepila umjesto na tradicionalni aldehid ljepilo u Sjedinjenim Državama Kalifornija P2 (Formaldehid puštanje sadržaja ≤ 0,09 mg/L) razini s domaćim najviše ekološke rejtinga, Formaldehid emisije manje od nacionalne standardne E0 (Formaldehid emisije ≤ 0,5 mg/L) razini jedne petine, ekološki prihvatljiviji.

Zdravlje i zaštita okoliša od čvrste drvene višeslojni, u listu formiranje procesa kako bi se izbjeglo korištenje tekuće ljepilo, Formaldehid je obično prisutna u tekuće ljepilo, tako da čvrsto drvo višeslojni odbora od čestica ukrcati više ekološki i zdravIje. Ima sve prednosti prirodnog drva, kao što su svjetlo, težina, visoka čvrstoća, lijepe teksture, izolacije, itd., ali također čine za neke prirodne nedostatke u prirodnog drva kao što su čvorova, malom formatu, deformacije, Vertikalna i Horizontalna mehaničke razlike i druge nedostatke.

U odnosu na čvrstog drva, ali također može postići ulogu očuvanja društvene resurse. Ona koristi brzorastuće šumarska, u proizvodnji proces može postići razumno korištenje logove, spasiti puno primarni drva.

[Prednosti čvrste drvene višeslojni]

Kruto tijelo drvo višeslojni odbora temelji se na tradicionalnim šperploča inovacija i razvoj druge generacije ekološki šperploča, osim tradicionalnih šperploča sa izolacijom, deformacija, velikog formata, nema savijanje, svjetlo težine , visoka čvrstoća, lijepe teksture, gradnja (visoke zaštite okoliša, visoke vrijednosti, visoka Gustoća, niska ekspanzije, nema degumiranje) "kvalitativnu prednost. Ona također ima prednosti"tri visoka i jednu nisko", koja je pogodna za tradicionalne šperploča.

Čvrste drvo višeslojnih ploča je višeslojne furnir potisnuti, tako čvrsto drvo višeslojne vodootporne i stabilnost su jako dobre, čvrste drvo višeslojni snage sa svojim grassroots nivou za svaki dodatni sloj, njegova snaga će biti odgovarajuće Enhanced, od Naravno, njegova cijena se razmjerno povećava. Čvrste drvene višeslojni odbora je kombinacija prednosti MDF i particleboard. Obje uključuju fonone na MDF, vlaga, vlaga i iverice svjetlosti, jednostavan potez i nije teško za obradu drveta, ne može biti drugi rastavljanje, nisu osjetljivi na utjecaj na okoliš. Nedostatak čvrste drvene višeslojni odbora je da cijena je također viša nego kod iverice / MDF jer je trošak proizvodnje je veća od iverice / MDF.

1, visoku zaštitu okoliša: čvrste drvene višeslojni odbor ne sadrži Formaldehid i Benzen, zdravlje i zaštitu okoliša, 100% netoksičan bezopasan, je pravi zdravlje ekološki drva, otkrivanje čvrste drvene višeslojni emisija formaldehida ne više od 0.1 mg/m, u skladu sa svjetski najstrože F4 zvijezda standardne, može nazvati nula Formaldehid. Primijetio sam iz proizvodnje, distribucije, izgradnje i korištenja četiri veze zdravlja, zaštiti okoliša.

2, visoka vrijednost: ploča cijena, zdravlje je neprocjenjivo.

3, visoke gustoće: čvrste drvene višeslojni proizvodnog procesa pomoću visoke temperature, visoki tlak, vruće pritisak za dugo vremena. Vruće pritiskom temperatura je veća od tradicionalnih šperploča; više od 30% vruće pritiskom pritisak je duplo od tradicionalnih šperploče; vruće pritisnete jednom je tri puta veći od obične šperploče; Gustoća čvrste drvene višeslojni odbora je 30% veća nego kod tradicionalnih šperploča, čvrsto, više za nokte drži sila, veća savojna čvrstoća.

4, niska ekspanzije: čvrste drvene višeslojni vruće pritiskom na put je dug, niske vlažnosti tanjur ne razvlaci, bez skupljanja, ne deformacija.

5 ne degumiranje: korištenje sojinog proteina ljepilo za ljepilo, proteina ljepila isparljivih posebno niske, razlikuje od formaldehida je vrlo jaka volatilnost, nijedna vanjska sila ne degumiranje.