Dom > Vijesti > Sadržaj
Podrijetlo Višeslojni odbora stavku
Jul 05, 2017

Japanska 1963 nakon ovo polje, Višeslojni odbora razne ideje i metode proizvodnje, a zatim postupno proširila po cijelom svijetu. Jer sa tranzistora u doba integriranih sklopova, Primjena računala postupno nakon velike potražnje za visoka funkcionalnost, izradu ožičenja kapacitet, prijenosne karakteristike dobre potražnje za višeslojne odbora.

[1] višeslojni ukrcati u trenutnoj aplikaciji u vrlo širokom rasponu, a zatim Višeslojni ploči na kraju kakvu strukturu? Sljedeće drvo mreže raspoloženi multi drveni odbora.

Višeslojni odbora drvo je troslojni ili višeslojne tanjurasta materijal koji je izrezati na furnir ili od furnira, i zalijepljen sa ljepilom. To obično sastoji od neparnim ljuskice i susjedne slojeve vlakana orijentacija furnir je međusobno okomite.

Također poznat kao jedan od najčešće korištenih materijala za namještaj, šperploča je višeslojni odbor je ploče na bazi drveta. Grupa ljuskice su obično napravljeni od međusobno susjedne ploče u smjeru susjednih slojeva zrna, obično sa njihovim krunu ploče iverice i unutarnje ploče simetrično na obje strane centra ili tanjur jezgre. S furnira nakon drvo izdat presijecaju sastav ploče u grijanje ili grijanje pod uvjetima supresije. Broj slojeva općenito neparan, a postoji čak nekoliko. Vertikalnom i horizontalnom smjeru fizičkih i mehaničkih svojstava male razlike. Obično koristi šperploča, palete i tako dalje. Šperploče mogu povećati iskoristivost drveta i je glavni način za spremanje drva.

Višeslojni odbora je jedan zajednički materijala korištenih u namještaj Prerađivačka poduzeća, ploče na bazi drveta. Grupa ploče su obično napravljeni od međusobno susjedne ploče u smjeru susjednih slojeva. Višeslojni odbor je obično raspoređeni simetrično na obje strane centra ili tanjur jezgre. S furnira nakon drvo izdat presijecaju sastav ploče u grijanje ili grijanje pod uvjetima supresije. Broj slojeva općenito neparan, a postoji čak nekoliko. Vertikalnom i horizontalnom smjeru fizičkih i mehaničkih svojstava male razlike. Obično koristi šperploča, iverice i druge višeslojne odbora. Višeslojni Odbor može povećati iskoristivost drveta i su glavni način za spremanje drva. Također dostupan zrakoplova, brodova, vlakova, automobila, izgradnje i provincija i drugih materijala.