Dom > Vijesti > Sadržaj
Područja mogu biti primijenjen Višeslojni odboru?
Jul 14, 2017

Višeslojni odbora je izrezati iz drveta Sekcija na furnir ili izrezati po drvenim kvadratnih izrezati na tanke drva i ljepilo ljepilo od tri ili više slojeva ploča kao materijala, širok spektar aplikacija.

Koristite Višeslojni odbora kako bi namještaj, koristiti za napraviti neke ormare, ormare i sofama i drugih kućanskih predmeta. Naravno, Višeslojni ploči možete izvršiti uređenje interijera, kao što su uređenje interijera možete napraviti kat Obloga, stropova i slično. Kao pet sloj iverice je broj pakiranja, namještaja, brodogradnji i mnogim drugim Industrijama mora zalihe, napravljeno je niz vrlo fine Seiko detalja, obično jedan od materijala veze namještaj, ima jaku vlačna, a deformacija je mala. Osim toga, Višeslojni Odbor može također koristiti u inženjerskih konstrukcija, pakiranje industrije.

Višeslojni odbora kvalitete je dobar ili loš, uglavnom ovisi o proizvodnom procesu, ljepila i podloge, biramo da pažljivo Provjerite vremena.

Višeslojni odbora kao zeleni materijal, naširoko koristi u industriji proizvodnje namještaja, onda je to kako proizvoditi, ali također kakav performanse?

Je izbor kvalitetne dragocjeno drvo za ploče, nakon premazana smolom u vrući tisak, izradio visoke temperature i visokog tlaka, jako trošenje otpor, dugoročno održavanje novih materijala i čvrsto drvo teksture, tretman, zajedno sa Korištenje ekološki prihvatljivih ljepila, može učinkovito spriječiti eroziju štetočina i bezopasan za ljudsko tijelo. Tlačnu sposobnost je veoma jaka, nije lako deformacija pucanja, suho skupljanje ekspanzija je vrlo mala, uz bolju sposobnost da se Prilagodi unutarnje temperature i vlažnosti.

Kad pokupimo Višeslojni odbora, mi treba obratiti pozornost na izbor netkane Višeslojni ploči, ako ruka hit različitim dijelovima Višeslojni odbora, zvuk hrskav, to dokazuje kvalitetan, ako zvuk mučnina, Višeslojni odbor je nastao Razbacane plastike fenomen.