Dom > Vijesti > Sadržaj
Koja je razlika između jedan strani odbora i dvostruki ploča?
May 31, 2017

Na ploči je na najosnovnije PCB, dijelovi su koncentrirani na jednoj strani, žice su koncentrirani na drugoj strani. Jer žice se pojaviti samo na jednoj strani, nazivamo ovakve PCB zvao jedan strani odbora. Jer postoje mnoga stroga ograničenja na dizajn jednostrano odbora (jer ima samo jednu stranu, ožičenje može prijeći i mora biti u blizini put), Dakle samo rano sklop koristiti takav odbor;

Jedan strani odbora shemi za mrežni ispis (zaslon ispisa), to jest, ispisan na bakrene površine otpor, nakon jetkanje i zatim anti-lemljenje znak na znak, i konačno proboj obrada to kompletan dijelove vodič rupu i oblik. Osim toga, mali broj raznolika proizvodnja proizvoda, korištenje fotorezist formirati uzorak fotografije.

Dvostruki odbor je Ultra-tanki sklopove, Ultra-tanki sklopove, tiskanim pločama, tiskanim pločama, Kunshan sklopove, posebne sklopove, posebne sklopove, sklop mlinica, sklopove, mekani sklopove, fleksibilne, fleksibilna sklopove, fleksibilna sklopove, na bazi aluminija sklopove, PCB ploču, sklopove, sklopove, PCB ploču, aluminijskih ploča, visokofrekventni odbora, PCB

Obostrani (Double-Sided ploče) na obje strane žice. Ali upotreba dvije strane žice, mora biti između dvije strane imaju odgovarajući sklop veza Caixing. "Most" između takve sklopove se zove putem. Vodič rupa je mala rupa puna metala na PCB, koji može biti povezan s obje strane žice. Jer paneli obostrano su dvaput velike kao jedan strani odbora i jer kablova može biti raspoređen (može biti preusmjeren na drugu stranu), to je više prikladan za korištenje na složeniji nego jedan strani odbora sklopove.

Strogo govoreći, dvostruki ploča je vrlo važan odbor na PCB ploču, premeštanja je super, vidjeti odbora PCB odbor nije dvostruki ploča je također vrlo jednostavan, vjerujem da prijatelji na razumijevanje jedan strani odbora je potpuno shvatiti dvostruko ploča je na proširenje jednu ploču, što znači da jedan strani odbora linija nije dovoljno koristiti okrenuti na suprotnu, postoje važne karakteristike obostrano ploče su vias. Jednostavna točka je obostrano linija, obje strane imaju liniju! Sažetak je: obostrano odbor je odbor obostrano! Neki prijatelji hoce postaviti kao što su odbor obostrano liniju, ali samo jedna strana elektronički dijelovi, odbor na kraju je dvostruki ploča ili jednu stranu odbora? Odgovor je očigledan, ovaj odbor je obostrano, ali u dupli panel ploča s dijelovima instaliran.