Dom > Vijesti > Sadržaj
Bez obzira na to da li će Patent Aluminijum PCB Rust
Oct 20, 2017

Korišćenje obrasca Aluminijumski PCB je veoma širok, tri rebra, pet rebara, aluminijumski uzorci su uobičajene varijante, u konstrukciji, transportu, dekoraciji, opremi za hlađenje i drugim oblastima mogu se videti obrazac Aluminijumskog PCB-a. Danas, Suzhou uzorak aluminij dobavljača - Long Kai Aluminum da vam ispriča o tome da li će aluminijum uzorak rđati.

Opšti obrazac aluminijuma PCB ovog sloja oksidnog filma je vrlo tanak, tako da je samo 0.00001 mm tako malo debeo. U industriji, kako bi se obrazac Aluminij PCB postao izdržljiviji, često je napravio dobar obrazac aluminijuma PCB uronjen u 20% natrijum sulfata i 10% rastvora azotne kiseline, tako da je ovaj sloj oksidnog filma deblji (anodiziran). Ovaj sloj oksidni film se plaši kiseline i straha od alkalija, tako da se uzorak aluminijuma ne sme kuvati samo kuhanje.

Često ljudi nisu vruće sandučići, uvek koristite travnati pepeo ili pesak da obrišete. Zapravo, ovo je vrlo nenaučen pristup. Dakle, pepeo može biti veoma dobro ukloniti aluminijumski lonac ove "jakne": Prvo, trenje se može zasnivati na eksperimentu naučnika, u svijetu ne postoji apsolutno nikakav rjeđe metala, ali uslovi sa stepenom različite kalkulacije. Željeza rđa je zato što se ne mogu pojaviti slojevi za održavanje, tako da rđe sve više i više, dok se ne rđa, tako da često vidimo tamnu rđu.

Aluminijumski PCB nije slučaj, rođen je sa rđom u svom izgledu, da blokira kiseonik u aluminijum unutar, unutar aluminijuma neće se ponovo rjeđivati, ovaj sloj rđe u karakteristike aluminijuma PCB održavanje filma, nazvali smo ga je aluminijum. Alumina ima karakterističnost, obrišite ga, a uskoro će stvoriti novi sloj glinice, nastaviti da održava efekat. Bilo da koristimo bilo šta u kasnom održavanju i održavanju, veoma je važno, uključujući izgled konsolidacije kamena isto.