Dom > Vijesti > Sadržaj
Zašto se većina kontrolnih panela malih aparata koristi jednim bočnim panelom?
Sep 29, 2017

Verujem da i mi znamo da je kontrolna tabla malih uređaja jedna od ključnih komponenti različitih kućnih aparata, većina specifičnih programskih funkcija se oslanja na ovu komponentu kako bi se postigla, kao što su početni telefoni na daljinskom upravljaču, isključuju i prave stvarne rad kućnih aparata Situacija itd., ali postoje mnogi prijatelji koji su otkrili da većina malih kućnih aparata kontrolnih panela koristi Single Side Board, a ne dvostrane, zašto? Sledeće Bo Ying specijalno tehničko osoblje za sve koji će analizirati:

Kontrolni panel za male uređaje

Da bismo svima bolje shvatili razliku između njih, prvi put smo shvatili šta je Jednostrana tabla i dvostruki panel:

1, Jednodelna ploča: najsavremenija PCB, dijelovi koncentrirani sa jedne strane, žica je koncentrisana na drugoj strani; jer se žica pojavljuje samo sa jedne strane, tako da ovaj PCB nazivamo PCB sa jednom bočnom pločom. Budući da postoji puno strogih ograničenja na liniji dizajna, ali samo jedna strana, tako da se ožičenje ne može preći i mora biti samo oko puta.

2, dvostrano: jednostavna tačka koja je dvostrana, obe strane linije, jer dvostrana površina od dvostruke strane ploče, a ožičenje se može pokrenuti (može biti oko druge strane), tako da to je pogodnije Koristi se u složenijem obliku od jednostranog kruga.

Toliko proizvođača kontrolnih panela malih aparata uglavnom koristi Jednobordnu ploču, radije bi dodali mnogo skakača, nemaju dvostruku ploču; jer je cena skakača niska, a ploča sa jednim bočnim pločama obično je mnogo jeftinija, u masovnoj proizvodnji. Okolnosti su troškovi očigledniji. Tako proizvođači, pokrajina je takođe trošak za kraj troškova.